Producten
Muziek Ludiek: Een officieel concert met een echt programma waarbij je gewoon mag lachen. Mooie en echte muziek maar er gaat van alles mis. Allerlei soorten blokfluiten wroden gebruikt. Een concert voor iedereen, jong en oud. De Toegift: is de finale waarin meer absurdistische en droge humor zowel in woorden als muzikale daden wordt gebracht. De zaken lopen regelmatig uit de hand waardoor de speler zich in allerlei bochten moet wringen om dit zo min mogelijk aan het publiek te laten merken, en zo de uitvoering te redden. .
Op deze pagina ziet u waar u Paul voor kunt inhuren. Hij komt graag om voor u, uw gezelschap, uw feestje, uw vereniging te spelen. Gewoon een mailtje en het komt vanzelf goed.

Een avond of middag muzikaal plezier . Paul vertelt een gek en leuk sprookje en wisselt dat af met bijpassende muziek. Het publiek wordt uitgenodigd mee te helpen uitbeelden en vaak kunnen refreinen meegezongen worden. Een zeer verrassend leuk en gezellig uitje voor jong en oud. Kijk ook op www.muziekstel.nl voor deze mogelijkheden. Of vraag of hij de rattenvanger wil spelen als straatmuzikant. Het kan allemaal.
Barokconcerten : Paul en Anne geven concerten in series, maar ook gewoon bij u aan huis. Op zachte warme fluiten en vele snaarinstrumenten zoals de cello en de harp, maar ook de viola da gamba, is het zeker genieten. Kijk ook op www.muziekstel.nl
Een Kerstavond. Een sfeervolle en mooie avond met muziek van verschillende stijlen. Daarbij ook beroemde kerstliederen die meegezongen kunnen worden. Verder vertelt Paul een bijzonder kerstverhaal op zijn geheel eigen wijze. Mooi, maar bij vlagen ook grappig. Een heerlijke kerstavond om mee te maken. Het programma kan natuurlijk ook best op een ochtend of een middag gegeven worden.

spatie 1

spatie 2

PeAnuts Een te gek kinderprogramma voor scholen en feestjes. Op scholen geven de PeAnuts Paul en Anne workshops (alle groepen) met fluiten en snaarinstrumenten en daarna een hele leuke voorstelling. Eigenlijk is dit natuurlijk ook leuk voor verenigingen van volwassenen. Hoe dan ook, de Peanuts verzorgen muziekspelmiddagen, interactieve instrumentendemonstraties en verspreiden daarbij veel vrolijkheid en leuke en mooie muziek. Kijk ook op www.muziekstel.nl

Paul heeft veel arrangementen gemaakt. Deze kunt u bestellen. De stukken zijn natuurlijk meest voor blokfluiten, soms met begeleiding. Kijk maar rustig in de lijst hieronder.

Kleine arrangementen a 3,--:

The kings mistress s,a,t,b + evt. piano fris renaissancestukje met vrolijk springende melodie

Pavana Tysdall Prachtig gedragen en sfeervolle renaissance-pavane voor s,a,t,b.

Ballet Praetorius s,a,t,b, fris stukje renaissancemuziek. Goed speelbaar en leuk klinkend

Centmille chanson op basis van Bach. A,t,t,b + evt. piano Erg mooi en erg rustig. Hoge altpartij.

Air uit de orkestsuite van Bach a,a,t,b. Altijd al willen spelen? Dit is m!

Ave Maria Caccini. Zeer gedragen, eenvoudig en bloedstollend mooi, zeker als je alles op grote fluiten speelt. s,a,t,b

Ave Maria Bach/Gounod Het beroemde Ave Maria over de 1e prelude van Bach. Gezet voor s,a,t,b + piano/klavecimbel. Nu in F groot ipv origineel in C

Lady Bannings Almand J. Sturte s,a,t,b Fantastisch indrukwekkend in alle eenvoud. Vooral ook als je m op grote fluiten speelt (t,b,gb,sb) Te Deum Charpentier s,a,t,b Nu eens niet alleen het beroemde begin, maar de volledige versie.

Bassedance Capriolsuite P. Warlock s,a,t,b + evt piano

Pavane Capriolsuite P. Warlock s,a,a,t,b + evt piano heerlijke speelstukken. Goed speelbaar (Belle qui tie ma vie)

Andante C. Gurlitt s,a,t,b + piano Mooie compositie en goed speelbaar. Klassiekromantisch. Kan ook in grotere bezetting.

Melodious piece C. Gurlitt s,a,a,t,t,b + evt. piano pittig voor sopraan en alt maar weer mooi en stijlvol

Ki mitzion Wolfram Klezmer ten toppe nu gezet voor 2 alten of twee sopranen, cello en piano.

Zemer Attik Wolfram Geweldige rustige klezmer met veel saharaklanken s,s,a,a,b + piano

Joska J.B. Kok 5 stemmen: s,a,t,b,b. geweldig leuke zigeunerromance. Pittige sopraanpartij.

Schwarze augen Zigeunerdans s,a,t + piano Wereldberoemde melodie. Piano is nodig!

Zwei Gitarren Beroemde zigeunerdans voor a,s,t + piano

Eala fria Fresena bijna draaiorgelliedje 5 stemmen waarvan een het heel druk heeft. Heel vrolijk

Simmermoarn beroemd fries liedje in een leuke zetting voor s,a,a,t,b + evt piano

It heitelan Een fries volkslied dat zoooo mooi rustig is 6 + piano Spelers moeten wel wisselen van instrument. s/a, a/t1, a/t2 t/b, subbas/cello, viool of t, piano

Kinderen van Europa�4 stemmen Geschreven voor kindergroepen. Niet moeilijk, wel leuk.

Lullaby of birdland Jazz-standard voor s,a,t,b + piano Altijd goed en niet te moeilijk.

Smoke gets in you eyes a,a,t,(b) + piano jaren 30 jazz, zo mooi rustig en beroemd.

Champs Elysees� Geschikt voor alle instrumenten van 4-10 stemmen. Altijd leuk, altijd gezellig

Tango la cumparsita Wereldberoemde tango. Eenvoudig en leuk s,a,t,b + piano

Verschillende andere tango's s,a,t,b soms met piano ad lib: Tango Zuiderzeenacht, tango obsession, tango adios muchachos, tango zigeunerdroom, tango Poema, tango el Choclo.

Hymne a lAmour E. Piaf. Prachtlied nu voor s,a,t,b. melodie verdeeld over s en a. altijd mooi

Het betere werk a 5,50

Coranto, O. Gibbons. S,a,t,b Prachtige gedragen oud-engelse muziek. Schitterend terugkerend refrein met daartussen coupletten in kleinere bezetting. Oorstrelend.

Siciliana Pergolesi s,a,a,t,t,b + evt piano. Bloedstollend mooi en ook geschikt voor grotere groepen.

Voluntary 8 J. Stanley Mooie barokcompositie met adagio, allegro, adagio en fuga aan elkaar s,a,a,t,b ook mooi in grotere groepen.

Adagio eigen compositie, s,s,a,a,t,b in klassiek romantische stijl. Beetje zwaar, maar wel mooi.

Linden Lea R.V. Williams s,a,t,b + evt.piano prachtig romantisch instrumentaal lied. Niet moeilijk.

Elegie N. Gade (19e eeuw) pure romantiek voor s,a,a,t,b + evt. Mooi en spannend, geschikt voor grotere groepen.

Gipsy Dance J. Ireland. S,a,t,t,b goed klinkend stuk in frisse stijl met leuke stemmen.

Csardas Monti sopraan solo, orkest s, a,b + piano Ja hoor! De beroemde! Altijd leuk en goed speelbare orkestpartijen.

Hamelen arr. 6 + piano Het beroemde melodietje van de oude tv-serie. 2s, sino, alt, t,b + piano

De welgeletterde Knecht Onbekende componist: leuk lied en lekker speels. Ik heb de melodie per couplet in andere stem gezet. Leuk en fris liedje. S,a,t,b, +evt piano

Wheels for bells beroemde marsmelodie leuker met grotere groepen. S,a,t,b

Maple leaf rag a 8 Joplin dubbelkwartetversie waarbij je tegenover elkaar kunt zitten als dubbelkoor. Grappig!

I don't know how to love Him uit Jezus Christ Superstar s,a,t,b +evt. piano Melodie is verdeeld over de verschillende stemmen. Prachtig natuurlijk

Romance anonyme Cano. Het beroemde gitaarstuk nu voor s,a,t,b + piano. De melodie is verdeeld over alle stemmen. Ook leuk voor grotere groepen.

101 Dalmatiers Disney s,s,a,a,t,t,b uit 101 dalmatiers. Leuke muziek natuurlijk, goed voor grotere bezetting. Speciale extra partij voor beginners erbij.

Al die willen te kaapren varen voor sino, s,a,t,b,gb,sb Alle blokfluiten worden ge�ntroduceerd in dit liedje. Ideaal voor schoolconcerten en demonstraties. Wel veel spelers nodig natuurlijk.

Special songs: walsen Potpourri van gezellige eigen gemaakte walsen s,a,t,b + evt piano

Like Latin: potpourri van latin-stukjes voor s,a,t,b en het klinkt swingend heerlijk. Niet moeilijk.

grotere arrangementen 8,--

De donau J. Strauss. 6 stemmen klassiek. Eigenlijk voor 2 violen + s,a,t,b blokfluiten. Lekker basje.

Phantom of the opera potpourri van enkele liedjes waaronder het beroemde begin s,a,t,b + piano

Sound of Music arr. P.V. 2s,2a,2t,2b + piano potpourri met veel leuks voor alle stemmen. Echt leuk!

Zamenhofmars oude mars en waanzinnig fanfareachtig s,a,t,b,+ evt piano leuker met grote groep

Concerto in c Cimarosa. Solo sino, s,a,t,b + piano Prachtig concert. Kan ook met ander instr als solo. De orkestpartijen hebben moeilijke en makkelijke versies. Moeilijke solopartij.

Take me home Denver/ Potpourri van zijn wereldberoemde liedjes waarbij de melodien zijn verdeeld over de verschillende partijen. Leuk om te spelen. S,a,t,b + piano + twee moeilijke extra partijen ad lib.

d'arfrawals Potpourri van beroemde walsen en liedjes: tulpen uit Amsterdam, twee ogen zo blauw en veel meer. Het leukst op viool 1+2, s,a,t,b + evt piano. Werkt goed met grote bezetting maar kan ook enkel��

Dioldisch potpourri met jaren 60 liedjes

Hollands Glorie potpourri met alle Aubadeliedjes. Neerlands trots in gezellige en leuke zettingen. Heel geschikt voor grotere groepen s,a,a,t,t,b + piano

Nou ja, Fresena Potpourri met friese volksliedjes s,a,t,b + piano breidzje, no ja, it feintsje van menaam etc

Potpurrie Gezellige potpourri van oude Nederlandse kinderliedjes. Soms pittig, maar altijd leuk. S,s,a,t,b,b Met een extra moeilijke alt/sino ad lib. Ook piano ad lib leverbaar..

Andante uit pianoconcert kv 488 mozart� piano + s,a,tt,b Veel mooier kan het niet. Grotere groep aan te raden.

Notturno (andante) Haydn alt 1+2, orkest s,a,t,b, cb + evt piano Speelbaar, mooi en vol van klank

Concerto in C Vivaldi a(s),a,t,b Samengesteld concert uit een gitaarconcert en heerlijk om te spelen. Niet al te ingewikkeld. Het 3e deel is uit de beroemde sonate in F voor alt en bc. Kan als kwartet, maar ook in grote bezetting.

Aria La Farfalletta RV 660 Mooi stuk voor s,a,t,b waarbij alle partijen zowel een moeilijke als een vereenvoudigde versie hebben. Zowel solistisch als met grote groepen te spelen. Mooie muziek en niet zo wild.

Concerto Molto Grosso 10,-- Alle orkestpartijen hebben een moeilijke (originele) en vereenvoudigde versie zodat deze stukken voor alle niveaus speelbaar zijn. Moeilijke versies ook in kleine bezetting.

Concerto 4 R. Woodcock voor 2 solo sopranen + s,a,t,b + evt piano/klavecimbel. Heerlijk vrolijk en stimulerend leuke muziek met grappige afwisseling tussen solo�s en orkest. Goed speelbaar.

Concerto in G C.Stamitz alt solo + s,a,t,b + evt. piano Fantastisch klassiek en herkenbaar. Daardoor ook erg leuk om te spelen. Pittige solopartij.

Ouverture leichte kavallerie F. von Suppe Een echte grote ouverture, eigenlijk alleen geschikt voor grote bezetting. Sopraan solo + s,a,t,b + piano Heerlijke muziek en lekker voorspelbaar door de beroemdheid. Iedereen veel te doen, maar zo dat het wel haalbaar is.

Concerto op 10 nr 1 la tempesta di Mare Vivaldi solo alt(sino) + s,a,t,b Geweldig concert doordat alle partijen niet voor elkaar onder doen in aantal nootjes. De solist moet vechten om het hoofd boven water te houden in deze waterval van nootjes.

Concerto op 10 nr 2 La Notte Vivaldi solo alt + s,a,t,b Het beroemde concert met de avonturen van de nacht. Spannend en mooi met veel te doen voor alle partijen.

Concerto in sol minore Vivaldi Het concert per l'orchestra di Dresda. Veel solisten: alt(sino),a,a,t,t,b + orkest s,a,t,b Magnifiek werk met stevige baspartij in het 3e deel. Klinkt alleen goed in grote bezetting, maar dat kan ook niet anders met zoveel partijen.

Concerto RV 394 in Re minore Vivaldi sopraan solo + s,a,t,b Oei, oei wat een mooie! Werkelijk prachtige thema's in 1e en 3e deel en een hypnotiserend middendeel. Voor alle partijen een leuke uitdaging en gegarandeerd Vivaldisucces.

Concerto op 3 nr 10 Vivaldi voor 4 solo-alten + s,a,t,b Het beroemde concert voor 4 violen en orkest nu voor alleen maar blokfluiten. Werkt het best in grote bezetting. Solo alt 1 kan ook prima op sino of verdubbelen natuurlijk.

Concerto in sol minore Vivaldi Het concert per l'orchestra di Dresda. Veel solisten: alt(sino),a,a,t,t,b + orkest s,a,t,b Magnifiek werk met stevige baspartij in het 3e deel. Klinkt alleen goed in grote bezetting, maar dat kan ook niet anders met zoveel partijen.

Bachronde Bach voor orkest + piano. Beroemde menuetten van Bach voor grote bezetting (klein symphonie-orkest)