Paul en muziek
Muziek is een stukje paradijs op aarde
Paul van der Voort is musicus in hart en nieren. Hij studeerde aan het conservatorium te Zwolle en studeerde daar af voor leraar (DM) en voor solist (UM). Met zijn blokfluiten van de kleine exilent (10 cm) tot en met de grote subbas (2,10 m) is hij constant in de weer. Hij is altijd bezig met muziek en muziek maken en natuurlijk is het heerlijk om dat met anderen te delen.

Dat delen gebeurt in individuele- en ensemble-lessen die hij geeft bij Ars Musica in Heerenveen en Opsterland en bij Kunst en coo in Oosterwolde. Daarnaast op concerten, soms in combinatie met andere instrumenten, vaak ook solo. En daarbij is er ook een heleboel plezier te beleven als muzikant in volksmuziek, de one-man blokfluitshows met grappige en gekke acts en de Quatsch-optredens met theater Quatsch.

Muziek alom voor groot en klein, mooi en leuk. Altijd genieten.
Hieronder kijkt 'Polleke' u vrolijk aan terwijl hij zich uitleeft in een Quatsch uitvoering met ensemble Quatsch. Altijd gezellig en gek en zeker vol muziek!
Muziek Ludiek is Paul's eigen show voor feestlijke gelegenheden. Allerlei gekke acts maar tegelijk ook mooie muziek. Desalniettemin houdt hij er wel van een loopje te nemen met het publiek in allerlei verrassende situaties. Musicus in muzikantenrol waarbij hij zijn vrolijke noot met u deelt!
rechts: Concert in Sand, Noorwegen 1996

onder: Muziek Ludiek: 'Een goede houding is heel belangrijk bij het spelen.....'
Muziek Ludiek: 'Handel is hot" waarbij de vonken er letterlijk vanaf springen.... klik hier om het filmpje te zien. Het is een proefopname.
Enkele filmpjes van Paul staan op youtube en u kunt ze bekijken via de pagina 'links' op deze website. Op fotoalbum 1 waar u ook komt via de pagina 'links' kunt u ook luisteren naar enkele klassieke stukken. Klikt u dan aan de linkerkant op de openingspagina op 'CD...'
Interesse? Mail (klik hier) voor info over klassieke of humoristische optredens.
Samen met Michel Mulder speel ik Diddley Tunes. Veel Keltische volksmuziek, maar ook Middeleeuwse en renaissance dansen. Met boezoeki, accordeon, blokfluiten en mirliton hebben we veel plezier en vrolijken we verschillende gelegenheden op. Weer een van de heerlijke aspecten van de muziek! Enkele filmpjes staan op youtube. Klik hier voor een vrolijke Jig en kijk verder op de pagina 'links' op deze site.