Amerikaanse auto
Fantasy in auto's... kan dat? Deze auto is een unieke Chrysler Windsor hardtop coupe uit 1959. Het tijdperk van de fantasie van de designers. Grillige vormen, staartvinnen, chroom, dubbelkleur en hij rijdt fantastisch!!
De wagen komt oorspronkelijk uit Texas waar hij in juni 1959 in gebruik is genomen. Sinds 2001 is hij in het bezit van Paul. De 8 cilinder benzinemoter heeft een inhoud van 6277cc en een vermogen van 315 pk. De chrysler is 5,5 m lang en er zijn er in totaal 6675 van gemaakt. De kleuren zijn Coppergold-metallic en Ivory-white.
Meer foto's van Paul's Chrysler vindt u op foto-album 2 op de pagina 'links' van deze site.
Zin in cruisin' american style of een feestelijke rit?

Mail gerust (klik hier)
Er staan verschillende filmpjes van deze wagen op youtube. Klik rechts boven op 'links' om via die pagina naar een heel leuk filmpje te gaan. klik hier om direct een ander leuk filmpje te bekijken.
Mijn trotse busje waarmee ik klavecimbels vervoer, maar ook met meerdere personen en veel instrumenten overal kan komen. Een Dodge Ram Van uit 1985. Origineel van buiten en binnen. En binnenin is het gewoon luxer dan mijn woonkamer. Fantastisch. Rij even mee met dit filmpje bij volle maan klik hier